Tips om snel te neuken zonder verplichtingen!

Heb je in de kroeg, disco of tijdens het sporten iemand ontmoet met wie je graag zou willen afspreken? Een neukbeurt krijgen die voor jullie beiden meteen bevredigend is, is niet zo eenvoudig als je zou denken. Geloof me, ik spreek uit eigen ervaring, maar een goede one night stand kan het resultaat zijn als je het volgende in overweging neemt:

Het is beter om naar huis te gaan, naar je sekspartner! Als je bij hem/haar neukt, dan kun je zelf bepalen wanneer je geen zin hebt in afterplay of nog een neukbeurt.

Geef niet te veel kritiek! Te kleine tieten, te wankele heupen, te stijve bekken, te slappe of te kleine staart. Hoe dan ook, maak er het beste van, je wilt gewoon plezier hebben, net als je partner voor de one night stand!

Drinken mag, maar….

Niets is te dronken! Als je te veel alcohol op hebt, zullen jullie geen van beiden meer van de neukpartij genieten. Een beetje terughoudendheid als het gaat om alcohol is daarom best goed. Dat betekent niet dat je niet een beetje hip kunt zijn.
Trouwensmannen kunnen op vrouwen drinken, helaas werkt het niet andersom.

Beloof niets! In de roes van geilheid zeg je soms dingen die je niet echt meent. "Je bent de beste neukdate die ik ooit heb gehad!", "Je kutje is zo strak en perfect voor mijn pik!", "Je zakcrème is echt lekker!", alles mag. Maar praat alsjeblieft niet over 'droomvrouw' of over trouwen. Dit hoort op de 10e date en een goede one night stand moet vrijblijvend blijven.

Geef geen intieme geheimen prijs! Het maakt niet uit wanneer je ontmaagd bent, hoe vaak je het bed hebt verknoeid als tiener, of dat je ooit je leraar hebt geneukt. Een goede one night stand leeft in het hier en nu, en verleden en toekomst zijn oninteressant. Geniet van de seks in deze ene nacht en praat niet buiten de gebaande paden.

Bescherm jezelf met condooms! Niet alleen tegen ongewenste zwangerschap, maar ook tegen seksueel overdraagbare aandoeningen zoals hiv en syfilis.

Zoek geen grote liefde!

Een goede one night stand werkt beter met iemand die je gewoon fysiek aantrekkelijk vindt. Het moet knetteren! Het maakt niet uit of je gemeenschappelijke hobby's hebt of een wereldbeeld deelt. Je wilt gewoon een nachtje rotzooien en geen ruzie maken.

Voorbereid zijn! Als je 's avonds op zoek gaat naar sekspartners, dien je je dienovereenkomstig te scheren en mooi ondergoed te dragen. Je mag dus geen vlekken of gaten in je ondergoed hebben en zeker geen love killer dragen.

De volgende ochtend

U mag de volgende ochtend niet samen ontbijten. Je kunt het beste die avond vertrekken (zie tip nummer 1) en je ziet elkaar nooit meer terug. Om deze reden kan het ook een goed idee zijn om in onbekende gebieden een sexdate te zoeken voor een goede one night stand!

 Terug naar alle blogs