Neuken onder de douche – tips

Neuken onder de douche kan een ongelooflijk erotisch avontuur zijn zoals je nog nooit eerder hebt meegemaakt. Veel stellen doen het regelmatig om voldoende afwisseling in hun liefdesleven te brengen. Er zijn een paar dingen waarmee u rekening moet houden om het plezier te vergroten en zelfs gevaren zoals pijnlijk uitglijden te voorkomen. Om ervoor te zorgen dat neuken in de douche soepel en tintelend verloopt, volgen hier handige tips voor beginners en zelfs ervaren geliefden.

Voorbereiding en de juiste stemming.

Als je je goed voorbereidt en bepaalde voorzorgsmaatregelen neemt, zorg je voor een prettige sfeer. Het is dus raadzaam om niet zomaar de badkamer romantisch te maken. Vrouwen houden van kaarslicht, geurkaarsen zijn nog beter. Misschien heeft ze een bepaalde favoriete geur die haar verlangen vergroot? De grote verlichting kan gerust uitgezet worden zodat alles wat donkerder is. Oliën zijn trouwens ook populair in een geurlamp.

Begin langzaam en warm op.

Als u liever een vluggertje heeft, kunt u kiezen voor een vluggertje onder de douche. Maar het is beter om op te warmen. Hierdoor stijgt de stemming en wordt de act nog intenser. Het kan allemaal beginnen met zowel het drinken van een glas alcohol naar keuze (bijvoorbeeld wijn) als het kussen en strelen van elkaar. Ze trekken allebei hun kleren uit en op de achtergrond kun je ook passende muziek afspelen.

In plaats van allebei te douchen, kan hij of zij hun partner een beetje show geven. Omdat een nat lichaam er nog erotischer uitziet dan droog. Een spons wordt zachtjes over de huid en intieme zones bewogen, een ongelooflijk verleidelijk gezicht. Als beide warm genoeg zijn en niet langer kunnen wachten, begint het.

Tip: Nat T-shirt.  Een lichaam onder de douche ziet er ook prachtig uit als je gekleed bent. Zodat hij of zij een stripje onder de douchekop kan aan doen, of allebei tegelijk? Testen gaat boven studeren.

Liefkozingen en warme kusjes onder de warme waterstraal.

Zelfs onder warm water doen kussen en strelen wonderen. Een massageolie of douchegel die bijzonder lekker ruikt, is zeer aangenaam en prikkelt de zintuigen weer. Veel douchekoppen zijn verstelbaar en de waterstraal is te veranderen. Deze biedt tevens een massagefunctie en je zou het moeten hebben tijdens het voorspel en tijdens het neuken onder de douche. Je kunt zoveel mogelijk kussen. Dit houdt ook in dat jullie allebei langzaam je intieme gebied masseren.

Tips voor penetratie.

Eindelijk begint het en hij penetreert haar. Anders dan in bed zorgt het water ervoor dat je er niet goed in kunt komen. Het is daarom raadzaam om een ​​glijmiddel klaar te hebben staan. Om het effect langer aan te houden, kun je het beste een olie op siliconenbasis gebruiken of als alternatief een geschikte olie. Hierdoor stroomt het nog beter. Maar pas op! Zodra er olie of smeermiddel op de bodem van het bad druppelt, kan het snel glad worden. Voor de zekerheid kan het geen kwaad om een ​​badmat of antislipmat te gebruiken.

Voorzichtigheid is ook geboden bij het vasthouden van de douchecabine of douchestang. Terwijl je het goed doet en vasthoudt, kan de houder breken en kan er ook een vervelend ongelukje gebeuren. Als je veilige ondersteuning zoekt tijdens het neuken onder de douche, kun je ook kiezen voor handboeien met zuignappen. Ze houden zelfs op natte muren zeer goed stand en zijn ideaal als jullie allebei een beetje bondage aan de mix willen toevoegen.

Natuurlijk kun je ook je favoriete seksspeeltje meenemen. Dit geeft je partner nog meer spanning tijdens het zoenen of het voorspel. Alles is hier toegestaan.

Goede posities om te neuken onder de douche.

Doggy style is nog steeds het beste voor erotisch plezier onder de douche. Hier vinden beiden de juiste ondersteuning en hoeven ze niet teveel kracht te gebruiken. Ze leunt een beetje naar voren en steunt met haar handen op de tegels. Je kunt ook heel goed staand neuken onder de douche. Hij penetreert haar terwijl zij haar been om zijn middel legt. Het hoeft niet te wild te zijn, schakel gewoon een versnelling terug.

Als er een duidelijk verschil in grootte is tussen beide partners, is bijvoorbeeld een trap een geschikte oplossing. Met één voet erop kun je haar nu veel gemakkelijker penetreren en hoef je niet te veel in te spannen.

Als alternatief kunt u ergens in de badkamer een geschikt plekje uitkiezen. Ze gaat op de badkamermat liggen of leunt voorover op een badkamerkastje en gaat verder. Het kan geen kwaad om nog een paar posities uit te proberen en iets nieuws te ontdekken.

Slaan is ook populair.

Wat in bed of op de bank werkt, werkt ook onder de douche. Slaan vergroot het plezier, vooral voor vrouwen die graag lichte tot wat sterkere klappen op de billen krijgen. Het warme water en de waterstraal op de huid zorgen ervoor dat het nog aangenamer aanvoelt, wat de man ook opgewonden maakt als ze kreunt.

Pijpen en likken is ook toegestaan.

Voor veel mensen is neuken zonder orale seks ondenkbaar. Ook onder de douche is het belangrijk om elkaar te verwennen met je mond en tong. Veel vrouwen vinden het heerlijk om hun kutje te laten likken onder de douche. Het maakt niet uit of het tussendoor is of als voorspel. Een van hen knielt of gaat op handen en voeten zitten. Voor een extra kick pakt de partner de douchestraal en houdt de straal afwisselend op de rug en billen vast. Vooral tijdens orale seks zorgt het warme water ervoor dat het gevoel nog intenser en tintelender wordt.

Conclusie, neuken onder de douche is leuk.

Iedereen die onder de douche wil neuken, zal veel plezier hebben. Met deze tips wordt het avontuur nog verder vergroot en zullen er geen onaangename momenten zijn. Veel plezier ermee!

 Terug naar alle blogs