Langer neuken - tips

Wanneer je kleine vriend je laat hangen.

De goede oude geile films lieten ons zien toen we tieners waren. Neuken moet lang, intens en smerig zijn. Soms reikt een neukbeurt verder dan het uur, gedurende welke tijd de copulatie wild en zonder enige duidelijke pauze plaatsvindt totdat de ochtend aanbreekt. Maar we weten allemaal dat dat niet de realiteit is.

Wie kan het in godsnaam bijna een uur volhouden in de gekste posities a la Cirque du Soleil?! En wat is er mis met de man, hoe kan hij het vermijden om zo lang te komen terwijl een ongelooflijk hete droomvrouw over hem heen glijdt? Daar zijn twee verklaringen voor. De films zijn slim gemonteerd zodat er kleine pauzes tussen zitten OF er is gesjoemeld met slimme trucjes waardoor je het langer volhoudt.

Te vroeg komen of niet lang kunnen neuken is een veelvoorkomend probleem in slaapkamers over de hele wereld. Welnu, het is alleen een probleem zolang het verenigbaar is met de man zelf of met zijn geliefde. Als je geliefde het kort en krachtig goed vindt, geweldig! Maar helaas is de realiteit meestal anders.

Het is een verwoestend gevoel voor mannen om te weten dat zijn partner misschien niet waar voor haar geld heeft gekregen. Of hoopte op een langer liefdesspel. Het is onaangenaam, pijnlijk en kan zelfs tot depressie leiden. Faalangst en schaamte zijn het gevolg. En het is juist deze verwarring van gedachten die hem des te meer van streek maakt, hij lijdt aan frustraties, geeft daarom seks op en er ontstaat een vicieuze cirkel.

Ongeveer 30% van de mannen heeft last van vroegtijdige zaadlozing.

Maar wat betekent “vroegtijdig zaadlozing”? In medische termen verwijst dit naar een voortijdig orgasme dat optreedt binnen de eerste minuut na penetratie. Maar het hangt veel meer af van de persoonlijke gevoelens van de man of van het gevoel dat hij voelt als hij te vroeg komt.

Maar het goede nieuws is, langer neuken kun je leren!

Voortijdige ejaculatie leidt tot:

Psychisch lijden zoals faalangst, controleverlies, interne druk/stress, verminderd zelfbeeld en zelfs ernstige depressies. De man voelt zich gedegradeerd in zijn geslacht en zijn partner niet waardig.

Erectiestoornissen die psychologisch worden veroorzaakt.

Een ongelukkig relatieleven omdat de man neuken zoveel mogelijk wil vermijden om niet “ontdekt” te worden of bang is om te vroeg weer te komen. De vrouw kan ontevreden zijn en zich niet tevreden voelen in haar verlangen. Ontrouw of een relatiecrisis zijn hier de belangrijkste punten.

Voortijdige ejaculatie treedt op als gevolg van:

Nervositeit en opwinding tijdens geslachtsgemeenschap. Prestatiedruk, stress en depressie bevorderen voortijdige ejaculatie.

Overmatige alcoholconsumptie.

De diabetes mellitus.

Overgevoeligheid van de huid van de penis, waardoor neuken als bijzonder intens wordt ervaren.

Voortijdige ejaculatie heeft meestal een psychologische oorzaak, maar de fysieke kenmerken moeten vooraf worden onderzocht!

Stop! Voordat u direct naar de dichtstbijzijnde apotheek rent, willen wij u hier nog eens duidelijk maken wat u er NIET tegen moet doen en waarom.

Mind travel - Ja, we hebben dit allemaal al eerder gehoord: "Denk aan iets walgelijks tijdens het neuken en je houdt het langer vol!". Het idee is misschien leuk, maar wie wil er nou denken aan onverzorgde teennagels of buikgriep tijdens het neuken met je geliefde? Vaak gebeurt precies het tegenovergestelde. Je raakt te veel in je gedachten verwikkeld en je opwinding verdwijnt. En welke vrouw vindt het leuk om te weten dat haar man aan iets heel anders denkt?

Viagra en andere medicijnen/krachtmedicijnen – Veel medicijnen beloven je veel succes. “Je zult het langer vol kunnen houden dan ooit tevoren… Je partner zal je dankbaar zijn… Je verlangen zal onmetelijk toenemen….”. Sommige medicijnen kunnen dit doen, maar denk er eens over na. Is het echt de moeite waard om je lichaam te veranderen met gifstoffen die alleen verbetering op de korte termijn beloven? Nou ja, dat moet iedereen zelf weten, maar laat me je één ding vertellen. Na het lege pillenpakje volgt de volgende. En de volgende. En de volgende.

Alcohol – In kleine hoeveelheden is alcohol een effectieve manier om de ejaculatie uit te stellen. Maar daar wil ik hier niet op ingaan, want feit is. Alcohol is slecht voor je lichaam en levert je alleen maar hoofdpijn en een gevoelige maag op!

Wat ECHT helpt op de korte termijn om langer te neuken.

Een cockring  wordt als een manchet over de schacht van de penis getrokken, waar hij tijdens een erectie strak omheen zit en zo de bloedtoevoer blokkeert. Het resultaat. Het bloed kan niet meer terug in het lichaam stromen, waardoor de opwinding langer duurt en de man het langer volhoudt tijdens het neuken.

En het beste deel? Er zijn verschillende soorten cockringen. Om ervoor te zorgen dat je geliefde niets mist, zijn er cockringen met clitorale stimulatie. De oren zorgt bijvoorbeeld voor een optimale druk en is speciaal ontwikkeld voor nauwkeurige clitorisstimulatie. Zo kunnen jullie allebei optimaal genieten van het neuken.

Vertragingscrème vertraagt ​​het orgasme. De crème zorgt ervoor dat mannen langer kunnen leven omdat het een verdovend effect heeft op de penis. De crème wordt eenvoudig op het goede stuk aangebracht. Maar wacht tot de crème is ingetrokken voordat je begint met vrijen. Zorg ervoor dat u altijd een snelle tolerantietest op uw huid uitvoert. Breng een beetje van de crème op uw huid aan en kijk of u irritatie krijgt. Zo voorkom je vervelende jeukervaringen.

Het “miljoen dollarpunt” is ook een slimme techniek die kan worden gebruikt om te voorkomen dat de man klaarkomt. Deze bevindt zich tussen de anus en de testikels. Als je op het juiste moment, net voordat de man klaarkomt, op dit punt drukt, wordt de ejaculatie voorkomen, er vindt 'injaculatie' plaats. Met andere woorden, het sperma stroomt terug in de prostaat en de man ervaart ongelooflijke orgasmes. De spanning blijft en je kunt meteen verder.

Een correcte ademhaling is het allerbelangrijkste tijdens het neuken. Als hij te oppervlakkig en te snel ademt, wordt hij automatisch meer gespannen, wat leidt tot voortijdige ejaculatie. Als hij daarentegen diep en in zijn buik ademt (en bij voorkeur tot aan zijn testikels), ontspant het lichaam en kan de man het langer volhouden.

Van houding wisselen kan ook wonderen doen! Als hij merkt dat hij bijna een orgasme heeft, is het aan te raden om eenvoudig van houding te veranderen. Dit vermindert de opwinding voor een korte tijd, je moet eerst weer naar een hoogtepunt toe werken of je overgeven aan orale seks, wat zorgt voor uitgebreide ontspanning voor beide geslachten. Mooie bijkomstigheid, vaker van houding wisselen zorgt voor een frisse wind in de slaapkamer en is gewoonweg leuk!

De “in-out-stop”-methode kan behoorlijk lastig zijn, daarom is hier een sterk bewustzijn vereist. Net voordat de man op het punt staat klaar te komen, stop je alle beweging. Hij blijft met zijn penis in de vagina en er wordt nauwgezet op gelet dat niemand beweegt. Nu wachten we tot de opwinding langzaam is afgenomen. De man zal het volgende moment weten wanneer hij verder kan gaan zonder klaar te komen. Je kunt de tijd gebruiken om elkaar gewoon in de ogen te kijken of elkaar liefdevol te strelen en masseren.

Condooms – Er zijn ook condooms die bedekt zijn met een laagje verdovende gel. Hetzelfde principe is hier van toepassing. Hetzelfde geldt voor dikkere condooms die bedoeld zijn om het tintelende gevoel van wrijving te dempen. Maar wees voorzichtig heren, niet elke vrouw “bubbelt” meteen van vreugde tijdens het neuken, dus het is aan te raden om een ​​glijmiddel te gebruiken.

Want let op, condooms kunnen ook kapot gaan! Om dit te voorkomen moet de invoeging op een leuke manier worden uitgevoerd, om later gevolgd te worden door een geschokt “Oh God!” "Wat nu?"

 Terug naar alle blogs