Eerste keer anaal neuken – tips

Wees niet bang voor anaal neuken voor de eerste keer! Met onze tips wordt je eerste anale seks plezierig in plaats van pijnlijk.

De eerste keer anaal is ongelooflijk spannend en kan ook een beetje eng zijn. Als iemand je ooit heeft verteld dat anaal neuken pijnlijk en ongemakkelijk is, heeft hij of zij waarschijnlijk weinig of geen voorspel genoten. Alleen dan kan de anus (en ons hoofd) ontspannen, zodat neuken langs van achteren plezierig wordt.

U moet de volgende tips zeker meenemen in uw vrijpartij met uw partner, zodat u allebei van anaal neuken kunt genieten.

Zorg voor reinheid

Natuurlijk wil je de eerste keer dat je anaal neukt (en elke volgende keer) zeker onaangename verrassingen vermijden. Als u zich echter 24 uur van tevoren volledig onthoudt van eten, kunt u zo verzwakken dat u daarna het verlangen naar seks verliest. Darmspoeling met behulp van een klysmaspuit kan ook inspannend zijn. Als je te veel (lauw) water in je darmen pompt, ben je lang bezig om het weer naar buiten te laten stromen. En lange toiletbezoeken bederven snel de stemming.

Met een goed lichaamsgevoel in combinatie met lang douchen, waarbij je met je vinger kunt voelen hoe de situatie is, moet je meestal aan de veilige kant blijven. Leg eventueel een handdoek op het laken en natte doekjes naast het bed. Bovendien kan uw partner condooms gebruiken om zichzelf te beschermen tegen darmbacteriën. En als je beseft dat het geen geschikte dag is voor zulke spelletjes, laat het dan gewoon liggen, lach erom en probeer het op een ander tijdstip opnieuw.

Kies het juiste glijmiddel voor anaal neuken.

Of het nu in de nachtkast lade is of in een mooie doos in de kast. Je moet al je liefdesspeeltjes en glijmiddelen ergens verzamelen, zodat je alles klaar hebt voor je eerste keer anaal neuken. Om dit te doen, moet u weten wanneer welk smeermiddel moet worden gebruikt. Glijmiddelen op siliconenbasis zijn glad en blijven lang glad zonder te plakken. Eigenlijk ideaal om anaal te neuken, waarbij je echt VEEL glijmiddel nodig hebt. Maar glijmiddelen op siliconenbasis zijn niet compatibel met siliconen seksspeeltjes omdat ze het oppervlak poreus en daardoor beschadigd maken.

Als je siliconenspeeltjes wilt gebruiken, moet je glijmiddel op waterbasis bij de hand hebben. Dit is gemakkelijk af te wassen, maar trekt sneller in de huid. Wees dus niet bang om zo nu en dan een voorraadje te halen.

Neem de tijd om anaal te neuken.

In porno ziet alles er altijd heel spontaan en probleemloos uit. Maar dat is bedrieglijk. Ook de acteurs en actrices bereiden zich uitgebreid voor op anale scènes. Zorg ervoor dat je heel langzaam vooruitgang boekt (vooral als je voor de eerste keer anaal doet). Voordat de penis toegang krijgt, moet u de anus geleidelijk verder strekken met uw vingers en/of kleine buttplugs. Zodra u pijn voelt, moet u een stap achteruit doen en doorgaan met het masseren, vingeren of likken van het kontgat.

Gebruik anale seksspeeltjes.

Als het om anaal neuken gaat, denk je waarschijnlijk eerst aan buttplugs. Afhankelijk van de grootte kunnen anale speeltjes behoorlijk intimiderend zijn. Vooral voor het begin moet je als anale beginner een speeltje kiezen met een kleine diameter (bijvoorbeeld drie centimeter) dat een veilige grip biedt met een brede basis. Zo gaat er niets in jou verloren.

Maar terwijl iedereen aan de kont denkt, kan de clitoris niet worden verwaarloosd. Ze kan opgewonden worden met een zuigstimulator of met een wandvibrator zodat je meer in de stemming komt en jezelf echt kunt laten gaan.

Zorg voor elkaar.

Tijdens anaal neuken moet je altijd erg gevoelig zijn. Zelfs als je het al een tijdje probeert, kan het zijn dat iemand zich niet op zijn gemak voelt en wil stoppen. Dit klopt helemaal! Praat met elkaar over hoe u over het voorspel denkt en of u klaar bent voor de volgende stap.

Sommige paren houden van anaal neuken in doggy-stijl. Maar als de vrouw op haar rug ligt en haar voeten tegen de borst van haar partner steunt, kan ze beter bepalen hoe ver de penis of het anale speeltje kan doordringen en ook signalen geven via oogcontact. Dit geeft jullie allebei zekerheid tijdens je eerste anale neukbeurt . Gedurende deze tijd kan hij of zij ook zijn of haar clitoris stimuleren. Win-win situatie!

Behandel elkaar met respect.

Dit zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar bij welk anaal spel dan ook moet de gevende partner extra liefdevol zijn. Als ontvangende persoon stel je jezelf kwetsbaar op (emotioneel en fysiek) en durf je iets te doen wat vaak met veel schaamte gepaard gaat. Uw partner moet dit erkennen en dankbaar zijn voor het vertrouwen dat u in hem of haar stelt.

Neem daarna de tijd om samen te knuffelen en over de ervaring te praten. De nasleep is hier net zo belangrijk als het voorspel. Als je dit alles in aanmerking neemt, staat niets anaal genot in de weg.

 Terug naar alle blogs